Cüül på toa i trosa

Älska den vackra inredningen med det schakrutiga golvet och den guldiga vintagespegeln, riktigt nice. Pinnstolen är pricken över i:t. Såhär vill jag gärna ha det på min shottahejtii hemma.


Spookii -sötvarning

Det är inte mycket annat i mitt liv än jobb och en vit liten kisse. Ikväll har vi varit utan husse och det har bara varit jag och lillkillen. Kicki och Carl kom över och spanade på det lilla underverket. Och det är någon mer som gärna vill ät upp honom =)




Näääää lilla kroppen, så söööt


RAW

Kit och jag

Det är fantastiskt vad lycklig man kan bli av en ny liten varelse. En ny liten bekantskap med stor kärleksfull personlighet. Du är så fin.


Jag har en massa med fotografier från både falköping och trosa som inte har hunnit titta på ännu. Man har inte ritkigt tid när man har en liten bebis att och gosa med

Kattungebus

Lillkillen har varit hos oss i en vecka nu och är 13 veckor gammal. Har hänt en del de senaste dagarna då jag trodde att jag blivit allergisk mot honom. Men det var falskt alarm. Är ju förkyld oxå, så tror bara att det var det. ugga för annat. Köpte honom en leksak som är hans favvo. Dock gick den sönder efter 30 mins lek. Men jag fick knyta ihop den på annat vis. Han får dock inte leka med den på egen hand, då han kan fastna i snöret. Lillkurre....






Efter ett litet tag så tröttnar lillkutten och lägger sig ner.

Naw lilla sötkalaset. Jag är så glad att jag har fått träffa dig och vilken tur jag hade eftersom över 60 andra personer oxå ville ha dig. <3
Fotografi: Madeleine Ekberg.

Liten tjej

Några fler bilder på lilla Thea.





Åh det är ju så sött med mössan med Newbie.
fotografi: madeleine ekberg

Buskisse

Det i alla fall någon som gillar mina (o)mysiga träningsskor.



Bok_REA

Då var det äntligen dags för bokrea i stan. wihoo. Förra året besökte jag alla innerstans bokhandlar och  kom hem med en hel drös böcker. Idag gjorde jag en snabbt visit för att inte vara utan lillkissen allt för länge på vår lediga dag. Sen drar det igår en lååång arbetsvecka.


Skulle ta en snygg bild ovanifrån på böckerna, men någon kom och störde och rev ner hela tiden :)


Årets bokskörd. Det ska bli spännande att sätta tänderna i dem. Har väl att läsa ett tag framöver.


Är riktigt sugen på att läsa både Patriks bok och Moon walk.

Bebisfoto

Bryter av med en bebisbild bland alla katter. Har träffat på underbara Thea nu i dagarna två. En riktig liten charmis.
På bilden har hon med sig sin vän Berit.



fotografi: Madeleine Ekberg.
Gillar mitt nya objektiv, det är grymt och det blir superfint ljus.

Landar

Pjuu äntligen hemma i min soffa efter några spännande dagar. Lillkutten ligger ijämte och sover. Han värmer och det beövs för jag är snuvig. Ikväll ska jag bara läsa, redigera bilder och busa med klutt.


någonstans mellan sthlm och falköping


Välkommen till familjen

åh det är alldelles underbart att få träffa lilla vännen. Han har inget namn ännu, så kallas för plutten/katten/dutten/klutten osv. Han har idag gjort sin första tunnelbana resa och då vart han lite rädd. Nu är han hemma hos oss och busar. Det är så mys att han en lite misse i sitt hem.


Koncentrerad.


Hej!


Myyyys.
fotografi: madeleine ekberg.

Picz från technomässan

Nu har vi landat efter de mysiga dagarna i Trosa. Jag har dragit på mig halsont och huvudvärk. usch, det var inte kul att jobba 9 timmar idag. Skönt att jag kan vila upp mig 4 lediga dagar nu. =)
Discoljus i kyrkan är en ganska ovanlig syn. Men häftigt blev det.

Folk stod på bänkarna och dansade. Majoritet ungdomar då, dock inte vi för vi är lite för svenska och tråkiga. HAHA


Fiiint.

Fullt hus och dags för nattvard, några var extra glada för det.

Vi hälsade på en av Eriks orglar han brukar spela på. Liten fin en.

JAAAAAAAAA!

Tiden är äntligen inne. Om två timmar bär det av till trosa på spa. Så skönt. Är så exalterad.
Trevlig alla hjärtans dag, och rosorna de är dyra idag. Det går lika bra med tullisar. Kram





Missseeee

Igår kväll var vi och hälsade på på katthemmet. Såå fina människor och djur som finns där. Små söta skygga kattisar som inte har något hem. uhuh man blir så ledsen och vill gärna ta med sig alla hem på en gång. Vi hittade en liten skygg liten flicka vi ville ha med hem, men hon behövde en kompis och de flesta var upbokade och de var tvunga att stänga för kvällen. Kikar förbi senare i veckan skulle jag tro. Hoppas att kunna göra något bra för några liv. Bara en halvdag idag och imorrn äre dags för spaaaaa!


fotografi: madeleine ekberg.


Djurgården

Vilken underbar dag det varit. Sol sol sol. Ah så skönt. Blev en låång promenad runt djurgården med kicki. Solade en stund och spanade på hundar och medpassagerare. Mycket folk ute på en poppis plats. Svängde förbi fältan och kikade på djur.
Nu håller jag på med att göra en gryta och strax ska jag och e kolla på missar.


Ett litet sött marsvin.


Pippi


Kicki och alla akvariefiskar !!


Åh.


Näe men.

Technomässan

Igår var jag, erik och emil på technomässan i Allahelgona kyrka. Dels för att erik jobbar i den kyrkan och för att vi var nyfikna på den här lilla folkfesten. Och jag måste säga att det var något utöver det vanliga. Kyrkan var nedsläckt och hade förvandlats till en nattklubb med dunka dunka och dansande kids. Ja folk stod och dansade både i och på bänkarna. Ett ritkigt roligt och annorlunda intiativ. Jag gillade ljusshowen mest. Trodde på riktigt att den lilla träkyrkan skulle sprängas i tusen bitar. Dock hade jag ju gärna sett lite mer orgel-inslag eftersom det är riktigt mäktigt och grymt intrsument.


fotografi: madeleine ekberg.

Euphoria

Ikväll är det ju dags för melo igen. Eftersom jag redan är bänkad i soffan så fortsätter jag i samma anda under kvällen. Loreen är bara anledningen till att jag tänker fortsätta att titta på tävlingen. Helt underbar person med bra röst, musikalitet, sårbarhet, dans men framför allt känsla. Tjejen har hela kittet och jag hoppas hon vinner allt denna gång.




bildkälla.


Brunch

Är hemkommen från en god brunch vid vattnet. Mumms. De bästa är ju efterrätten, som man alltid äter för mycket av. Parkerar mig nu i soffan under täcket framför skidorna och ser sverige langa hem lite vinster.


Lite fina saker man skulle vilja ha hemma i hyllan.



Solfrukost

Eller kanske mord vid frukost?
Mja, har äntligen kommit tillbaka till verkligheten igen. 10 dagars arbetsveckan är slut och nu väntar tre fina lediga dagar. Ikväll ska jag göra något jag lääängtat efter länge och pratat ihjäl folk om hela veckan. hihi Kan ju säga att det är något på fyra ben. whiiie!

Idag skiner solen över stockholm, gärdet. Underbart.


Fina tullisar.



Jag har hört att den här boken ska vara fruktansvärt hemsk och obehaglig. Vi får väl se hur långt man vågar läsa. Ska försöka lura med erik till fotografiska idag.

 


Lilla pluppen min

Åh vad jag saknar lillplutten Selma. Kan tänka mig att flytta hem till västkusten för den här lilla damens skull. Nu bör hon vara jättestor och tjötar som tusan. Inte förens i april blir det till att ses igen.








fotografi: madeleine ekberg

Mina Januari favoriter

Några favoriter från januari månad. Längtar redan till jag får lägga ihop mina favoriter från februari.



1月のお気に入り
fotografier: madeleine ekberg


En del inredning

Då var det bara 4 arbetsdagar kvar. Längtar till att jag har tid att ta lite nya bilder.


Min favorit. Synd att det finns så lite saker och det kostar så mkt. Får ta mig en sväng till holland i sommar :)

Ganska så fint att hänga stolar i taket.


Glasbilen Juxtapod

Åh helt klart favoriten på formex var designer Ludvig Löfgrens Juxtapod. Vilket läcker åk, en sådan skulle man fara i till sitt bröllop. En del detaljer i bilen är gjort i kristall. Bland annat grillen, växelspaken och ratten. Riktigt glansåk.








fotografi: madeleine ekberg.

Knaskisse











fotografi: madeleine ekberg.
Har precis varit på bolånemöte på banken. Intressant. Booli.se är min nya favoritsajt. Sitter varje kväll och spanar runt på olika objektiv. En sak som är säker, en liten lurv ska oxå får flytta in.

Det där lyckoruset



Januarimånad har varit så underbar. Den har gått så långsamt. Känns som det var
hur längesen som helst som jag slängde ut granen. Jag har hunnit att ta massor av fina bilder som jag för
en gångs skull är nöjd med. Jag har aldrig haft så mycket favoritbilder i min årsmapp med mina finaste bilder.
Och många är dessutom tagna med mobilen. NÖJD! Jag är så lycklig över mitt liv, februari kommer bli fantastiskt.

Åh tänk då att varken våren eller sommaren har kommit ännu, wohoh!


Humöret

Lillstumpan Selma är ju för härlig liten människa. Det är lätt att bli glad.


fotografi: madeleine ekberg

Formex 2012

Kom ju på att jag har en hel del fina inredningbilder kvar att bjuda på. Får dessutom en anledning att redigera bilderna. Tack ni som är inne och kikar, då blir man motiverad.

Ett av mina favoritinredningmärken är danskt (som allt annat). Iaf heter Lisbeth Dahl och finns ganska ont av här, eller så har jag inte letat ordentligt. Men iaf de har superfiiina fotoramar. Sådär lite gammaldagsiga/vintage style. Tycker att det är riktigt svårt att hitta snygga ramar.

Åh sådana här coupels är ju så fina att servera både efter- och förrätt i.

RSS 2.0