Im in plastic loveÅh jag gick och impulsköpte mig en liten leksakskamera häromdagen. Jag har länge funderat på vilken liten pocketkamera jag ska ha. Mobilen har väl varit det närmaste i detta tillfälle. Men för att göra livet lite roligare så tänkte jag köpa en med filmrulle i. En liten plastförälskelse som helt verkar har berövat mina tankar om en långsam, lång och outhärdlig framkallning. Tillbaka till det analoga vill jag vara. Det där oskarpa, charmiga och lite halvdanna exponeringarna.
Jag minns när man kanske lyckades få ur negativrullen från kameran hel. Eller när man doppade ner arken i badet och så upperbarande sig en bild. Helt ovantes om hur den skulle bli. Det ska bli så kul att exprimentera med färger, dubbelexponeringar, helbilder och halvbilder. (ränkar dock inte med att få ut några bilder på första rullen, men det är ju själva processen som är äverntyret och tillfredställelsen i det hela) Då kanske man än en gång kanske kan investera i ett lite mörkerlabb? Nu gäller det bara att prioritera tiden.
Nu är det dags att köpa film!


kittens
foto: madeleine ekberg.

Blixtvisit till thailand

Lille hjärtat fyller som bekant år strax och vi firade honom med det han älskar mest. Massage! Vi tog oss en liten tripp på spa och fotbadade oss, helkropps-massagade oss och bubblade loss i thai-poolen. Mitt på ustermalm. :)
Fantastiskt vare och värt varenda krona. Lugnt och skönt. Inga andra gäster som jäktade omkring


Poolen i den privata relax-avdelningen =P


Exotiska drinkar i bambustolen.


Full service deluxe!


Snacks by the tub.


Duschmania.


Ett försök till schteeeek.


Frontpage for hompage?Tyckte det var lite dags att fixa lite på min hemsida. Det här med fotograferande har hamnat lite i bakgrunden av skola, jobb och kramar. Men idag har jag hoppat skolan och ägnat mig åt att ta fram mina favoritbilder. Och ett första restultat blev så här efter några timmars fixande och trixxande. Behöver fixa med typsnittet och kanske välja några andra bilder. VAD TYCKS?

Höstfix


Ner med det rosa...

...och bort med det blommiga.

Fram med det oranga..och in med det bruna. (känner mig stolt som har lagt både orange och brunt till min
kärlekssamling, hatade de färgerna förut.)


t.o.m. bruna ljus och olivfärgade servetter.Åh min allra finaste Le Crueset får finnas med på bordet.


Lite tramsigt


Såhär gör jag alltid på erik.

Har nu tre, notera tre lediga dagar. Gick igenom de resterande kärleksbilderna. Var dock inte så mkt att hämta.
Eftersom jag tröttnar ganska så snabbt med att ta "fina" bilder så blev det en hel del trams.
I helgen har jag också fixat upp mina höstgardiner. Så kommer strax en bild från det.

Muffin bakeryHäromveckan bakade jag ellie en hel del muffins. Det blev en omgång choklad, och marsmallows muffins. Och en med färskost. Mums.Åh somrigt och gott med rosé till.Provsmakarna.


Hallå ellerNu när jag äntligen har mig tid att redigera lite gamla bilder och fixa upp dem. Så segar det något så tusan här på webben.

det rullar vidare

Det är full rulle för mig nu här. Så mkt att jag inte hinner fotografera. Och det gör mig lite putt. Har flera mappar med bilder som jag inte ens hunnit att titta igenom.
Blir mest en hel del jobbade, med sjuttielvatusen inventeringar att ta tag i. Dessutom har jag minst lika mycket kurslitteratur att läsa igenom och skriva om.

Lite hjärtebilder från Västkusten


Annan ligger och tar igen sig på balkongen i den heta solen.


Joakim hälsar på Selma efter 4 timmars svampplockning.
Selma nu 11 dagar. Och jag är klad lite moster.
En tjejkisse kom förbi och reste ragg. :P


Men så söööt jag dööör


RSS 2.0