Mor&dotter

Den isärklass finaste bilden jag har i min samling idag är denna underbara godingen. Vilken känsla, den svartvita färgen, skärpan i ögonen och den vackra boken omkring. Ahh <3 Därför älskar jag detta.


fotografi: madeleineekberg.se

till skogs

En fin bild på anna i skogen.


Promenad med spook

Vi har införskaffat ett längre koppel till spookie så han kan smyga in under buskarna. Vi tränar ju att ha honom ute för att han ska vänja sig när vi flyttar till ett ställe där han kan få bli en utekisse. Han var väldigt blyg och reserverad i början och vågade knappt komma ur transportburen. Men nu efter lite träning har han blivit järvare. Vilken goding han e.
Gömde mig bakom ett träd en bit bort, då blev han lite rädd.

Rosväska

Här är den söta lilla väskan jag hade på bröllopet i lördags. Passar mig alldelles utmärkt, en liten blomsterflicka som man är.

Pookie

Bröllopsyra

Ahh vilket fantastiskt bröllop jag var med om i helgen. Så vackert. Vilken sagolik dag det blev. Anders & Maria var så söta tillsammans. Är så stolt över min erik som spelade flera gåner och höll tal. Vilken snäll broder.
Här kommer min favobild från dagen.fotografi: madeleine ekberg.

Blåbärsfoto

Åh jag vill alltid fotografera i skog, det blir så otroligt vackert bland alla stammar och blad. Har så många fantastiska bilder att delge men jag gissar på att det blir lite tjötigt.
Imorgon är jag ledig och då ska det tränas och fixas med bilder. Tjiing


Helt klart en favorit så här långt.

fotografi: madeleine ekberg.

Skogskoj

Ohoj har varit ute och klättrat på berg och smygit bland blåbärsris. Blev en hel del vackra bilder med Anna idag. Här kommer några. Nu blire sängen och spookie.
fotografi: madeleine ekberg.

Pojkvänsfritt

Fortsätter att ösa på med lite bebisbilder. Det finns ju så många fina. Den här var en av mina personliga favoriter denna gång. Nu har jag några dagar för mig själv här hemma vilket är mycket ovanligt. Så ska verkligen njuta av att bo lite själv.


fotografi: madeleine ekberg

Tissen

Nu har liten varit med i livet i snart sju månader. Varenda gång man kommer hem så är han nära på att ränna ut i korridorren. Han har hängt några gånger med grannkatterna. Men han är ganska så mesig. Har inte mer än nosat på de andra lurviga. Vi läntar tills vi kan ha dig ute i det fria.


Fotografi: Madeleine Ekberg


Liten har kommit

Liten fjutt har kommit till världen. För ett tag sedan visste vi inte vem du var.Men nu är du äntligen här. Det ska bli spännande och se hur den lilla kommer att te sig under mitt nyföddfoto. Behöver köpa ett nytt objektiv kanske?


fotografi: Madeleine Ekberg.

Selma

Liten blir större å större. Nu dröjer det inte långt till nästa gång vi ses. Då kanske lilldamen kan gå helt själv.
Veckan som kommer blir full med både nyföddfotografering och bröllopsfoto. Skoj!Fotografi: Madeleine ekberg.

Den sötaste

Har en hel raaad med fina bilder på denna lilla skatt. Åh väldigt bra sådana. Tar sådan himmla tid och gå igenom. Man vill ju att de ska bli fiiina.fotografi: madeleine ekberg.


Semlan

Jaa lilla underbara skruttis. Du är bäst.


fotografi: Madeleine Ekberg.

RSS 2.0