mjau




Storm å regn

HAHA igår gav vi oss ut och fotade lite granna. Inte en succé med tanke på att det regnade och blåste storm. Men det var kul att jobba i de förhållanderna också. Har en del fina bilder som jag ska gå igenom när jag finner tid. Det går nog rätt snabbt för man behöver nästan inte redigera dem. Love mulet väder.



fotografi: Madeleine Ekberg.

Rosa boom

Japp händer inte allt för mycket här. Håller mest till på instagram och min facebooksida. Håller just nu på att uppdatera min hemsida med nya bilder och info. Funderar på att köpa en ny kamera, gissa vilken!
Igår vart jag och ellie i kungsan och tittade på körsbärsträden, så fiiint.



Fotografi: Madeleine Ekberg.


Stöd hemlösa katter

När jag var på katthemmet sist så köpte jag med mig en kalender. En liten insats till stockholms katthem som är en ideell förening. De små lurviga behöver mycket stöd.




Mjau!

Babybooom

Jaaaaa man blir lite barnsugen när man sitter och redigerar gravidbilder. Eller? Nu är det i alla fall färdigt och jag har lärt mig en massa nya saker. Ska skriva en lite utvärdering snabbt. Bland annat att det är skitsvårt med hudtoner. Antingen blir man illgul eller röd som en kräfta. Vilket pill. Jag blev iaf nöjd med resultatet efter min FÖRSTA gravidshoot någonsin. Hoppas det kommer fler snart.






Fotografi: Madeleine Ekberg.


Bullar

Åh det finaste jag vet är att baka med med den finaste jag vet. Igår blev det kanelbullar.




Kisse bevakar att det går rätt till med bullsen.


Kattkompis




Har funderat på att skaffa en kattkompis till spookie. Tror han skulle tycka det var roligt att leka men en vän med fyra ben. Vi får se. Hur är det dags för att söka till högskolan :)

Freeeda

Idag är det jag som bjuder erik på trerätters. Ganska svårt att brejka pilgrimsmusslor och mums han bjöd på förra helgen. Mitt hemliga vapen är min cheesecake.




1. Kisse ville inte alls ha fönster i sitt hus så han har redan pajat det och använt det som dörr. 2. Ett vackert tallriksställ. 3. Skrutt ska vara med mig när jag bakar. 4. Fin rosa slickepott från Rice. 5. Rgenar en massa i stan idag. 6. Cheesecaken tar form.

Saxat från fånen



1. Brödbakning på G. 2. Fina fågelburar jag hittade som jag gärna vill ha i mitt hem med massa klängväxter i.
3. Den fina doftande blomman jag fick av erik gör sig bra i illusion karaffen. 4. Påsktomtar i ljus om någon vill köpa?

Fotobok

Håller på att redigera kattbilder som en tok. Ska göra ett spookie album och det finns en del bilder att gå igenom.

Liten.




Nyfödd korvkisse.

Bebbe på G...

...nu är det inte långt kvar tills annelies lilla tittar ut. Det ska bli så kul att få träffa denne lille krabat. Den lille som följt och växt med en varje dag på jobbet. När du kommer ut kommer du åka på en nyföddfotografering. Det ska bli sååå kul.
A har en sådan fin kökssoffa som vi fick jättefina bilder ifrån.


fotografi: Madeleine ekberg.

Matteus

När jag hade min lilla shoppinghelg för ett tag sedan så trillade jag in på room. Åh de har alla fina märken och pryttlar där. Hade spanat in ett doftljus som är regält dyrt. Är less på dem som inte doftrar. Passade på att unna mig ett. Det doftar mango och stjärnfrukt och riktigt mkt oxå, verkar hålla länge med.
Det blev också en liten skål från matteus. Fiiint!





Musselskålen passar ibland mina andra lila tillhörigheter i köket.

MUMS

Vårit




Våren har ju hängt med ett tag. Men inte riktigt värmen. Hittade några fina godingar som var redo att slå ut inne hos oss.

Kojbygge



Erik fick ett litet ryck idag och började att snickra ihop en koja av wellpappen och kartongerna
som vi hade här hemma. Det blev ett fint litet hus och kissen blev glad.

Resultatet kommer upp inom kort.


Mina bilder

Kikade in hos Annelie och hittade mina bilder jag tog på Thea när jag var och hälsade på i Falköping. Såå fint det blev i albumet. (kan inte vänta tills jag gör mina egna bebisalbum)


Instagram

Det var på tiden att det äntligen kom till android. Jag tror det kommer bli min nya grej. Heter Maddsing där ifall någon skulle vara nyfiken.
Firade påsken igår med att jobba och äta middag hos svärisarna. Erik och jag spelade och sjöng sånger på flygeln, åh det är så vackert med flygel. Jag vill ha.
Idag blir det slapp dag med kattbus, mathandlande, löparrunda och läsning. MYS!



Finaste Annelie väntar på att få träffa det nya i livet.


Tripp, trapp trull.


Maage


Håller på att läsa Cirkeln nu.


Namen vilken goding.


Jag har för mig att det var your song. Tror vi får börja köra lite låtar tillsammans.

En bulle i ugnen

Min fina kollega kommer att få en lite knodd här i dagarna. Jag har haft turen att förgylla Annelie och hennes kommande bebbe på bild. Det var en helt fantastiskt fotografering med världens ljusaste och vackraste hem. Jag har så många fina bilder.


Skrutte



Några hundisar




Fotografi: Madeleine Ekberg.

Bebismage

Ahhh om jag har haft det kul idag. Åh att det var så kul att ta gravidfoton det hade jag ju aldrig trott. Vilken fantastiskt Annelie som skapade så fina fotografier. Har inte kikat på dem än men gick random in i bildmappen och hittade den här.



Spookie movie

Ikväll gjorde vi en liten kort produktion med spookie. Han är sååå söt och duktig kille.


naaaw


Jepp, väldigt mycket djur. Har mina andra bilder på Es dator, som är betydligt snabbare en min bärbara burk.
Imorgon ska jag göra en gravidfotografering. Det ska bli så kul.



Shoppingen häromdagen. Imorrn ska vi sätta upp det. Borra i betong är ju kul, inte!

Min lilla pälsis

Nw vad den här lille krabbaten kan ska så mycket lycka.
Åh det här med bakgrundsljus är verkligen min nya grej. Kolla bara de rosa öronen.


Fjärilar i mitt fönster

Ah har en ledig helg, helt ensam dessutom. Har nog inte hänt på säkert över ett halvår. Jag behöver verkligen ensam tid eftersom jag har ett så socialt jobb och när man kommer hem så är erik där. Nu jobbar han hela helgen. Har pysslat och städat i lägenheten. Städat ur både gaderoben & kylskåpet. Har köpt en hel del inredning eftersom erik har fixat kvar oss i läggan till nästa år.

Hittade dessa söta fjärilar för några ynka kronor. Gulligt i fönstret.




RSS 2.0